Onze producten

MoNet

MoNet-B

MoNet is een draadloos netwerk van slimme, kleine en energiezuinige sensoren die speciaal ontwikkeld zijn om kunstobjectenen en hun bewaarcondities continu te monitoren en beheren. Sensordata wordt via het network continu verzameld en afgeleverd op een basisstation. Dit basisstation kan zelfstandig werken of gekoppeld worden aan bestaande beveiligings- of gebouwbeheersinstallaties. Tevens kan het station mobiel worden inzet, zodat uw kunststukken tijdens transport ook gemonitord worden.

Door het unieke energiezuinige netwerkprotocol van SOWNet zijn levensduren tot 15 jaar op een knoopcelbatterij mogelijk.

MoNet biedt onder andere sensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid, trillingen, tracking and tracing. Omdat Monet bestaat uit een zeer flexibele draadloze infrastructuur, stelt zij u in staat het systeem op elk moment uit te breiden. Dit kan met zowel bekende, alsook ook nieuwe typen sensoren.

Vertel mij meer over MoNet!


DIM2Net

DIM2Net-B

Door miniaturisatie van componenten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van draadloze communicatie zijn er nu nieuwe applicaties mogelijk welke eerder ondenkbaar of te duur waren. Hierdoor kan SOWNet haar visie mbt intelligente ontzorgende sensortechniek en haar focus op verlichting verder concretiseren.

SOWNet gaat energie- en onderhoudskostenbesparing combineren in een slim verlichtingssysteem. Het nieuw te ontwikkelen “Digital Intelligent Monitoring and Management Network“ (DIM2Net) geeft u tevens volledig overzicht en controle over al uw overige beheerssystemen daar het tegelijkertijd een hardwarematige en digitale backbone vormt.

Vertel mij meer over DIM2Net!


CarTag

CarTag-B copy

Om de de omvangrijke schade bij autodealers en -importeurs tegen te gaan heeft SOWNet technologies in samenwerking met verzekeraars en autodealers een draadloos auto-bewakingssysteem ontwikkeld, genaamd CarTag. Deze bestaat uit een zelforganiserend sensornetwerk van losse modules. Het systeem is simpel en flexibel. Daarnaast is het gemakkelijk toe te passen en betrouwbaar in het bestrijden van autocriminaliteit.

CarTag is autonoom te gebruiken maar ook te koppelen met het vaak reeds aanwezige camera-systeem. In beide gevallen bewaakt CarTag uw autovoorraad en garandeert het een snel optreden bij onraad.
Het toepassen van CarTag betaalt zich in veel gevallen al binnen 2 jaar terug. Daarnaast kan de applicatie zo tot een verlaging van uw verzekeringspremie leiden.


Vertel mij meer over CarTag!